Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرعامل شرکت بهینه‌سازی مصرف سوخت گفت: نوسازی ۶۰۰ هزار موتورخانه فرسوده در کشور و تبدیل آن‌ها به موتورخانه‌هایی با راندمان بالای ۹۰ درصد از مهم‌ترین خدمات این شرکت است.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از شهرکرد، علی وکیلی بعد از ظهر امروز در دیدار با استاندار چهارمحال و بختیاری با بیان اینکه 14.5 درصد از مبلغ نفتی که فروخته می‌شود به وزارت نفت داده می‌شود که این مبلغ صرف توسعه استان‌ها و 85.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

5 درصد به خزانه واریز می‌شود، اظهار داشت: سازمان بهینه‌سازی مصرف سوخت در زمینه مصرف انرژی یارانه پرداخت می‌کند، هر واحد صنعتی مانند بیمارستان‌ها و ناوگان حمل و نقل که در مصرف استاندارد سوخت صرفه‌جویی کند ما به تفاوت صرفه‌جویی به آنها پرداخت می‌شود.

وی افزود: سالانه مطابق با ماده 12 قانون اصلاح مصرف تا 100 میلیارد دلار به ازای این صرفه‌جویی‌ها پرداخت صورت می‌گیرد.

مدیرعامل شرکت بهینه‌سازی مصرف سوخت بیان کرد: نوسازی 600 هزار موتورخانه فرسوده در کشور و تبدیل آن‌ها به موتورخانه‌هایی با راندمان بالای 90 درصد از مهم‌ترین خدمات این شرکت است که البته در این خصوص بیمارستان‌ها به دلیل مصرف بالا و 24 ساعته در اولویت قرار دارند.

وکیلی خاطرنشان کرد: در این طرح موارد نوسازی موتورخانه‌ها به سرمایه‌گذار معرفی می‌شود و خود سرمایه‌گذار مراحل جایگزینی موتورخانه را انجام می‌دهد ضمن اینکه شرکت بهینه سازی مصرف سوخت مابه التفاوت این جایگزینی پرداخت می‌کند.

وی این طرح را شامل ساختمان‌های دولتی نیز دانست و تصریح کرد: این طرح با اولویت ساختمان‌هایی که برای مردم منفعت دارند در سراسر کشور اجرا می‌شود.

مدیرعامل شرکت بهینه‌سازی مصرف سوخت با اشاره به نوسازی کامیون‌های برون‌شهری 10 تُن به بالا و پرداخت 200 تا 300 میلیون تومان برای نوسازی آن‌ها، بیان کرد: در نوسازی اتوبوس‌های درون شهری مبنا بر گازسوز بودن است به گونه‌ای که به ازای اتوبوس‌های کوچک 150 تا 200 میلیون تومان و به ازای اتوبوس‌های بزرگ و آکاردئونی 400 میلیون تومان پرداخت می‌شود.

وکیلی با بیان اینکه تاکنون 1500 دستگاه اتوبوس در تهران و 400 دستگاه اتوبوس در مشهد نوسازی شده است، ادامه داد: اگر تاکسی پایه گازسوز باشد و 350 کیلومتر پیمایش داشته باشد، برای نوسازی آن 12 میلیون تومان یا یک‌سوم پول تاکسی پرداخت می‌شود.

مدیرعامل شرکت بهینه‌سازی مصرف سوخت با اشاره به طرحی که در شورای اقتصاد مطرح شده اما هنوز تصویب نشده است، گفت: در صورت تصویب، بخاری‌هایی با درجه B با همکاری نوسازی مدارس در استان‌های سردسیر مانند چهارمحال و بختیاری مورد استفاده قرار می‌گیرد.

انتهای پیام/

R41350/P41362/S6,54/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۰۳۵۸۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تولید اتوبوس ناوگان حمل ونقل عمومی در سال گذشته زیر ۱۰۰۰ دستگاه بود

محمود شریفی شریف رئیس انجمن صنفی مراکز اسقاط و بازیافت خودرو‌های فرسوده گفت: تقریبا از سال ۸۵ اسقاط و بازیافت خودرو‌های فرسود آغاز شد و در سال ۹۳ به اوج خود رسید به طوری که ۳۳۰ هزار دستگاه خودرو اسقاط شد. 

او گفت: از زمانی که واردات خودرو ممنوع شد ما شاهد افت شدید اسقاط خودرو بودیم به طوری که ما در سال ۱۳۹۸ ما شاهد اسقاط ۷ هزار دستگاه خودرو بودیم. 

او بیان کرد: همچنین در سال ۹۹ چیزی بالغ بر ۱۳ هزار دستگاه سال ۱۴۰۰ هم ۵۰۰ هزار دستگاه و سال ۱۴۰۱ حدود ۲۰ هزار دستگاه خودرو اسقاط شد. 

 مشهدی شریف افزود: براساس قانون ساماندهی صنعت خودرو متولی اسقاط خودرو از وزارت راه به صمت سپرده شد و در سال گذشته ۷۰ هزار خودرو اسقاط شد که مجموع اسقاط خودرو در سال گذشته ۲۵ درصد نسب به سال‌های گذشته افزایش اسقاط داشته ایم، براساس قانون ساماندهی صنعت خودرو دولت موظف بود که ظرف ۳ ماه آیین نامه از رده خارج کردن خودرو‌های فرسوده را تصویب و ابلاغ کند. 

 او بیان کرد:امیدواریم زیر ساخت اسقاط آیین نامه خودرو‌های فرسوده انجام شود به طوری که امسال به رکورد‌های بالاتری برسیم. 

 مشهدی شریف گفت:خودروسازان عملا تمایلی به طرح‌های جایگزینی خودرو ندارند یا موعد فراخوان خودرو را یکسال دیگر برای مشتری میزنند تا این خودرو افزایش قیمت پیدا کند عملا با این کار متقاضی توان پرداخت قیمت‌های بالا را ندارد و مشتری منصرف می‌شود. 

 رئیس انجمن صنفی مراکز اسقاط و بازیافت خودرو‌های فرسوده اضافه کرد:تعداد اتوبوس‌های تولید شد در سال گذشته آنقدر تعداد کمی داشت که قابل مقایسه نیست همچنین تعداد تولید اتوبوس در داخل کشور در طول سال کمتر از هزار دستگاه است

مشهدی شریف گفت: برای تولید خودرو‌های داخلی ۱.۵ درصد قیمت خودرو و برای خودرو‌های وارداتی هم ۵ درصد باید به این صندوق پرداخت شود این صندوق توسعه صنعت در حال حاضر حدود ۶ همت موجودی دارد و اولویت پرداخت تسهیلات با خودرو‌های عمومی و موتور سیکلت است به طوری که دولت موظف است ظرف ۳ ماهه آینده مبالغی که در این صندوق جمع آوری شده را به نوسازی و واردات اتوبوس اختصاص دهد به طوری که امیداوریم این صندوق بخشی از مشکلات را حل کند.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی صنعت ، تجارت و کشاورزی

دیگر خبرها

  • ۶۰ درصد ساکنان جوادیه تهران افغانستانی اند
  • هدف شهرداری از عقد قرارداد با چینی‌ها نوسازی ناوگان بوده است
  • نوسازی مسکن در بافت فرسوده از مرز ۲۶۶ هزار واحد عبور کرد
  • تولید اتوبوس ناوگان حمل ونقل عمومی در سال گذشته زیر ۱۰۰۰ دستگاه بود
  • خطر تحریم در واردات اتوبوس های جدید
  • ۱۴۰۰ اتوبوس در ۳۲ ماه به ناوگان حمل و نقل تهران اضافه شده است
  • خطر تحریم در واردات اتوبوس‌های جدید/ تولیدکنندگان داخلی توان رفع نیاز شهر‌های کشور به اتوبوس را ندارند
  • ۴۵ درصد ناوگان اتوبوسرانی مشهد فرسوده است
  • شهرداری در حوزه بافت فرسوده چه کرد؟
  • ۲۶۵۰۰۰ واحد فرسوده در استان تهران درحال نوسازی است